• Gratis verzending
  • 24 uurs levering
  • Persoonlijk advies
Drukhetnu.nl 8.7 / 10

1024 reviews
                                   Bekijk ons drukwerk!

Je bent hier:

Binnenreclame

Niet alleen aan de buitenzijde van het bedrijfspand, restaurant of kantoor wil je reclame maken, ook van binnen moet het er perfect uitziet. Helemaal aangekleed in je eigen huisstijl met beelden die laten zien wat je doet en kunt.

Binnenreclame

Denk bijvoorbeeld eens aan Airtex: met dit materiaal is een volledige muur te behangen met een eigen ontwerp. In de lengte die je zelf bepaalt met een maximale breedte van 5 meter. Airtex is een brandwerend PVC doek. Dit product is geschikt voor indoor gebruik en kan op de muur gemonteerd worden met Behanglijm Medium. Dit kant-en-klare product is perfect geschikt voor deze zware behangsoort en natuurlijk ook bij Drukhetnu te bestellen.

Binnenreclame bedrukken

Ook voor het inrichten van een beursstand heeft Drukhetnu geschikte producten. Een beurswand is natuurlijk onmisbaar. Drukhetnu heeft twee verschillende wanden beschikbaar: een gebogen of een rechte beurswand. Beide wanden zijn te voorzien van een eigen opdruk en eenvoudig op te zetten.
De rechte wand wordt bekleed met Dekostof doek en geleverd met een koffer en halogeenspots. Het is mogelijk om alleen het Dekostof doek te bestellen indien je al in het bezit bent van een wand.
De print voor de gebogen wand wordt gemaakt op Easy Panel 400 micron. De wand worden geleverd incl. halogeenspots, een koffer en een los houten bovenblad voor de transformatie tot balie.

We bieden heel veel verschillende materialen aan voor onze binnenreclame. Een populaire materiaalsoort bij Roll-up en L-banners is Banner 510. Een PVC doek (zeildoek) dat enkelzijdig wordt voorzien van een UV print. De maximale breedte is 5 meter. Bestel je een spandoek op dit doek dan kun je dit laten schoonsnijden, voorzien van zomen en/of ringen of van tunnels. Rol dit doek altijd op, vouw het niet. De vouwenlijnen blijven lang zichtbaar (helaas is vouwen onontkoombaar bij een spandoek groter dan 5x5 meter).

Contact

Drukhetnu
Joan Muyskenweg 114
1114 AN Amsterdam
(0)85 - 2731249
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0 producten

0,00

0,00 incl. BTW