• Gratis verzending
  • 24 uurs levering
  • Persoonlijk advies
Drukhetnu.nl 8.7 / 10

1024 reviews
                                   Bekijk ons drukwerk!

Je bent hier:

Goedkoop boek drukken & printen

Je eigen boek laten afdrukken kan bij Drukhetnu goedkoop en makkelijk. Zit je in de oriënterende fase om je boek te laten printen, dan zit je bij Drukhetnu goed. Onze klantenservice helpt je namelijk graag bij het laten drukken van je boek. Van opmaak tot materiaal; voor een goed advies aansluitend bij jouw wensen staan wij voor je klaar. Vraag naar Sonny, onze boekenspecialist. Ben je al in een verdere fase, dan kun je meteen aan de slag door eerst de keuze te maken uit een hardcover boek of softcover boek. Volg vervolgens het stappenplan en laat door ons je boek, proefschrift, scriptie of fotoboek drukken. Dit kan bij Drukhetnu in grote of kleine oplages. Je hebt bij ons de mogelijkheid om je boek volledig te personaliseren middels bijvoorbeeld tekst- en/of beeldpersonalisatie; dit maakt ons uniek!

Boek drukken kosten

Een boek laten afdrukken kan een bijzondere gebeurtenis zijn en hoeft absoluut niet duur te zijn. Om te weten hoeveel een online boek drukken kost volg je eerst ons stappenplan. Afhankelijk van de verschillende keuzes kun je aan het einde van je stappenplan zien hoeveel jouw boek waard is. Check hier het stappenplan en ontdek hoe de prijs van het drukken van je boek tot stand komt.

Heb je een specifieke keuze? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op en vraag naar Sonny.

Hardcover & softcover

De techniek van het boek drukken

Afhankelijk van de oplage wordt een manier van drukken gekozen.

  • Kleine oplages boeken drukken (1 t/m 250 stuks)
  • Grote oplages boeken drukken (vanaf 250 stuks)

Kleine oplages boeken drukken

Drukhetnu is specialist in het drukken van kleine oplages boeken. Zowel je omslag als binnenwerk worden gedrukt op één van onze HP Indigo drukpersen.

Grote oplages boeken drukken

Hierbij wordt de digitale druktechniek ingeruild voor offset druktechniek. Offset persen zijn groter van formaat. Het volume en de omloopsnelheid van offset persen ligt hoger zonder dat we de kwaliteit uit het oog verliezen. De bindtechnieken en veredeling zijn hetzelfde als bij onze digitale boekproducties.

Contact

Drukhetnu
Joan Muyskenweg 114
1114 AN Amsterdam
(0)85 - 2731249
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0 producten

0,00

0,00 incl. BTW