• Gratis verzending
  • 24 uurs levering
  • Persoonlijk advies

Je bent hier:

Softcover boeken en Hardcover boeken

Het drukken van een boek is vaak spannend: er zit veel meer werk in dan in het opmaken van bijvoorbeeld een flyer. Het is dan ook belangrijk dat je van tevoren goed geïnformeerd bent over bijvoorbeeld het aanleveren van het bestand. Bij Drukhetnu helpen we je daar graag bij. Is het nog onduidelijk hoe dik de rug van het boek uiteindelijk wordt? Voer alle specificaties in in onze productselector. De rugdikte wordt dan automatisch berekend.

Er zijn veel mogelijkheden om een boek te laten drukken. Kies je voor een hardcover boek, dan kun je het boek op drie verschillende manieren laten afwerken: met een rechte rug, een ronde rug of met een rechte rug en een leeslint. Een softcoverboek wordt garenloos gelijmd.

Kleine oplages boeken drukken (1 t/m 250 stuks)
Drukhetnu is specialist in het drukken van kleine oplages boeken. Zowel je omslag als binnenwerk worden gedrukt op 1 van onze HP Indigo drukpersen. Je hebt zelf de keuze voor zwart-wit, full color, of een gecombineerd binnenwerk. Softcovers en hardcovers zijn al vanaf 5 stuks te bestellen. Onze softcovers worden in de rug gelijmd, hiervoor gebruiken we 2 technieken die papier afhankelijk zijn.

Bij hotmelt is het kleefbereik enorm groot, het is sterk en de binding is bijna direct droog. We gebruiken hotmelt voor onze ongestreken en licht gestreken papiersoorten zoals de 90, 120, 160 grams HVO en de 100 grams G-Print. Pur binding is direct droog en wordt gebruikt voor onze gestreken papiersoorten zoals de 115 en 135 grams silk MC. Desgewenst kun je de omslag laten veredelen met een glans of mat laminaat.

Al onze hardcovers worden genaaid gebrocheerd. Bij deze manier van binden worden katernen met garen aan elkaar gehecht. Degelijk en oersterk wat volgens onze kwaliteitsnorm nodig is bij hardcover boeken. Ook hier kunt u de omslag laten veredelen met een glans of mat laminaat.

Personaliseren van uw boek
Je hebt de mogelijkheid om boeken te personaliseren, dit maakt ons uniek. Heb je een jubileum uitgave of wil je iemand persoonlijk bedanken? Dat kan bijvoorbeeld middels een tekst- en/of beeldpersonalisatie. Vraag één van onze experts naar de mogelijkheden.

Grote oplages boeken (v.a. 250 stuks)
Hierbij wordt de digitale druktechniek ingeruild voor offset druktechniek. Offset persen zijn groter van formaat. Het volume en de omloopsnelheid van offset persen ligt hoger zonder dat we de kwaliteit uit het oog verliezen. De bindtechnieken en veredeling zijnj hetzelfde als bij onze digitale boekproducties.

Kortom, tot 250 stuks drukken we digitaal, bij grotere oplages drukken we op 1 van onze Komori offset persen.

Contact

Drukhetnu
Capitool 25
7521 PL Enschede
085 - 273 12 49085 - 273 12 49
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0 producten

0,00

0,00 incl. BTW