Webshop Keurmerk
  • Gratis verzending
  • Gratis bestandscheck

Hulp nodig?  Telefoon085 - 2731249 Chat

100 visitekaartjes €5,75
24 UURS LEVERING!

​Boeken drukken: Voordelig en professioneel je eigen boek drukken

Het drukken van een boek is vaak spannend: er zit veel meer werk in dan in het opmaken van bijvoorbeeld een flyer. Het is dan ook belangrijk dat je van te voren goed geïnformeerd bent over bijvoorbeeld het aanleveren van het bestand. Bij Drukhetnu helpen we je daar graag bij. Is het nog onduidelijk hoe dik de rug van het boek uiteindelijk wordt? Voer alle specificaties in in onze productselector. De rugdikte wordt dan automatisch berekend.

Er zijn veel mogelijkheden om een boek te laten drukken. Kies je voor een hardcover boek, dan kun je het boek op drie verschillende manier laten afwerken: met een rechte rug, een ronde rug of met een rechte rug en een leeslint. Een softcoverboek wordt garenloos gelijmd.

Kleine oplages boeken drukken (1 t/m 250 stuks)
Drukhetnu is specialist in het drukken van kleine oplages boeken. Zowel je omslag als binnenwerk worden gedrukt op 1 van onze HP Indigo drukpersen. Je hebt zelf de keuze voor zwart-wit, full color, of een gecombineerd binnenwerk. Softcovers en hardcovers zijn al vanaf 5 stuks te bestellen. Onze softcovers worden in de rug gelijmd, hiervoor gebruiken we 2 technieken die papier afhankelijk zijn.

Bij hotmelt is het kleef bereik enorm groot, het is sterk en de binding is bijna direct droog. We gebruiken hotmelt voor onze ongestreken en licht gestreken papiersoorten zoals de 90, 120, 160 grams HVO en de 100 grams G-Print. Pur binding is direct droog en wordt gebruikt voor onze gestreken papiersoorten zoals de 115 en 135 grams silk MC. Desgewenst kun je het omslag laten veredelen met een glans of mat laminaat.

Al onze hardcovers worden genaaid gebrocheerd. Bij deze manier van binden worden katernen met garen aan elkaar gehecht. Degelijk en oersterk wat volgens onze kwaliteitsnorm nodig is bij hardcover boeken. Ook hier kunt u de omslag laten veredelen met een glans of mat laminaat.

Personaliseren van uw boek
Je hebt de mogelijkheid om boeken te personaliseren, dit maakt ons uniek. Heb je een jubileum uitgave of wil je iemand persoonlijk bedanken? Dat kan bijvoorbeeld middels een tekst- en/of beeldpersonalisatie. Vraag één van onze experts naar de mogelijkheden.

Grote oplages boeken (v.a. 250 stuks)
Hierbij wordt de digitale druktechniek ingeruild voor offset druktechniek. Offset persen zijn groter van formaat. Het volume en de omloopsnelheid van offset persen ligt hoger zonder dat we de kwaliteit uit het oog verliezen. De bindtechnieken en veredeling zijnj hetzelfde als bij onze digitale boekproducties.

Kortom, tot 250 stuks drukken we digitaal, bij grotere oplages drukken we op 1 van onze Komori offset persen.

 

Eigen productie
Blanco bezorgd
Ontwerpafdeling
Vast contactpersoon
24-uurs leveringen
Meerdere afleveradressen
Bestandscontrole
Betaling op rekening
Scherp geprijsd