Sponsoring

Sponsoring 

Wij sponsoren jaarlijks meerdere verenigingen bij het almanak drukken. Zo zijn riante kortingen mogelijk wanneer wij als drukwerkpartner op jullie website mogen staan met een korte tekst en link naar onze website. Wil je meer informatie ontvangen over sponsoring neem dan vrijblijvend contact op via hans@drukbedrijf.nl.

Gratis In-Design cursus

Gratis In-Design cursus

Een almanak drukken is altijd een speciaal moment. Hierbij is het uitermate belangrijk dat de opmaak van je jaarboek aan onze aanleverspecificaties voldoet. Bij een minimale afname van 100 hardcover boeken leveren wij een gratis In-Design cursus bij ons op het kantoor in Amsterdam. Jullie almanakcommissie is van harte welkom voor het volgen van een 1,5 uur durende cursus. Wij leren jullie de basisprincipes van InDesign zodat jullie kunnen starten met een grafisch design. 

Veredelen

Verschillende manieren van veredelen

Jullie almanak drukken is de basis maar de afwerking van jullie boekwerk maakt uiteindelijk ieder project pas echt uniek. Wij bieden verschillende afwerkingen zoals een leren omslag, pregen, foliedruk en spot UV. Vraag naar de verschillende mogelijkheden of maak een afspraak en kom langs voor een uitgebreide toelichting. We zien jullie graag in Amsterdam!