• Gratis verzending
  • 24 uurs levering
  • Persoonlijk advies
Drukhetnu.nl 8.7 / 10

1024 reviews

Je bent hier:

Eigen boek drukken

Je hebt veel tijd en energie gestoken in het schrijven van je eigen boek. Het is dan ook een spannend moment om je eigen boek te laten drukken. Je moet namelijk je boek uit handen geven en het door iemand anders laten drukken. Je hebt een bepaalde verwachting over het eindresultaat. Dat begrijpen wij bij Drukhetnu.nl. Wij willen dat op het moment waarop jij je boek vasthoudt, het voldoet aan alle verwachtingen. Kwaliteit drukwerk is voor ons vanzelfsprekend.

Kleine oplages mogelijk

Of je nu een biografie, kinderboek of roman hebt geschreven, alle boeken kunnen bij Drukhetnu gedrukt worden. Ook maakt het niet uit of het boek persoonlijk of bedrijfsmatig is, want zowel grote als kleine oplages zijn mogelijk. Bij Drukhetnu snappen we dat niet alle boeken geschikt zijn voor een groot publiek. Een boek laten drukken kan al vanaf 1 exemplaar. Je kunt kiezen uit:

  • Zwart-wit
  • Full color
  • Een gecombineerd binnenwerk

Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om je boek volledig te personaliseren door middel van bijvoorbeeld tekst- en/of beeldpersonalisatie; dit maakt ons uniek!

Goedkoop eigen boek drukken

Een eigen boek drukken is een bijzondere gebeurtenis. Wanneer je je boek bij Drukhetnu laat drukken, hoeft dit absoluut niet duur te zijn. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben kunnen wij de laagste prijs, een snelle levertijd en een hoge kwaliteit garanderen. En ook een boek drukken in een kleine oplage is bij Drukhetnu scherp geprijsd.

Hulp bij vormgeven eigen boek

Een eigen boek drukken doe je niet zomaar. Niet iedereen die een eigen boek laat drukken heeft ook ervaring met het vormgeven van boeken. Daarom hebben wij een team van grafische vormgevers voor je klaarstaan die gespecialiseerd zijn in het meedenken en vormgeven van hardcover en softcover boeken. Wij vinden het fijn om jou te helpen richting dat ene moment. Aarzel dus niet en neem contact op met Sonny. Hij weet alles af van boeken!

  • Chat (zie rechtsonder)
  • Telefoon: (0)85 - 2731249
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Drukhetnu
Joan Muyskenweg 114
1114 AN Amsterdam
(0)85 - 2731249
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0 producten

0,00

0,00 incl. BTW