Direct Mailing

Direct mailing: drukken en verzenden

Gelijmde brochures worden in veel gevallen als direct mailing richting bijvoorbeeld abonnees of leden van een vereniging verzonden. Van het softcover boek drukken tot de distributie, wij kunnen het van a tot z verzorgen. Je magazines worden altijd netjes voorzien van een seal en adresdrager(s). Wij werken daarnaast met verschillende verzendmaatschappijen samen zodat we altijd de beste deal voor jouw kunnen bedingen. Versturen op rekening en op basis van je eigen dibiteurennummer behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Bindwijzes

Verschillende bindwijzes

Wij werken je boek standaard af met een perfectbind afwerking. Dit is een erg sterke vorm van een gelijmd gebonden boek. We bieden ook genaaid gebonden oplossingen. De kosten hiervan liggen hoger echter is deze bindwijze ook duurzamer.

Afwerking omslag

Afwerking omslag wat kies jij? 

Je softcover boek drukken kan met schillende afwerkingen. Wij werken je omslag standaard gratis af met mat of glans laminaat. Omslag met spot UV of een preeg is ook een mogelijkheid. Hiervoor gelden afwijkende tarieven.

Spot UV:

Spot UV is een luxe-afwerking, bijvoorbeeld bij visitekaartjes, omslagen van magazines en flyers kan dit een glanzende lak zijn die je op een bepaald deel van het ontwerp kunt laten plaatsen.

Pregen

Dit noemen we ook wel prägen ofwel embossing. Zeer oude techniek waarbij reliëf (diepdruk) in drukwerk wordt aangebracht. meestal wordt deze methode van drukwerkveredeling ook gebruikt in combinatie met gedrukte tekst en foliedruk.


Voor meer opties neem contact op met onze klantenservice: 020 348 48 72