• Gratis verzending
  • 24 uurs levering
  • Persoonlijk advies
Drukhetnu.nl 8.7 / 10

1024 reviews
                                   Bekijk ons drukwerk!

Je bent hier:

Buitenreclame

Deel de boodschap van je bedrijf door gebruik te maken van buitenreclame. Buitenreclame bedrukken kan bij Drukhetnu voor een voordelige prijs door ons efficiënt ingerichte workflow!

Buitenreclame producten om te bedrukken zijn:

Met een spandoek bijvoorbeeld kun je heel groot jouw boodschap delen met jouw publiek. Drukhetnu heeft inmiddels jarenlange ervaring en voorziet bedrijven en organisaties tijdens grote evenementen van hun buitenreclame, zo ook het Fields of Joy Festival in Oldenzaal.

Er is keuze uit verschillende materialen voor de buitenreclame producten:

  • PVC doek
  • verschillende soorten zeildoek
  • polyesterdoeken
  • sound mesh (speciaal voor speakers)
  • Flag is een populair materiaal voor de beachvlaggen, vlaggen en banners. Het heeft een licht glanzende, lichte structuur en is zowel binnen als buiten prima te gebruiken. Ook hier zijn verschillende accessoires mee te bestellen, zodat je de buitenreclame direct kunt inzetten.
  • ook zijn er verschillende soorten nabewerking mogelijk: kies bijvoorbeeld voor een tunnelzoom of afwerking met ringen. De frames om het spandoek op te hangen zijn direct mee te bestellen.

Buitenreclame bestellen

Buitenreclame

Buitenreclame is een goede manier om je als bedrijf te profileren. De zichtbaarheid van je bedrijf kan je vergroten door verschillende buitenreclame producten in te zetten. Den bijvoorbeeld aan de verschillende soorten vlaggen. Denk bijvoorbeeld aan een beachvlaggen, die verplaatsbaar en mee te nemen zijn. Onze beachvlaggen blijven bijvoorbeeld tot windkracht 6 gewoon rechtop staan. En onze vlaggen wapperen bij elke windkracht. Of je nu een mastvlag, gevelstokvlag, kioskvlag, raamvlag of golfvlag bestelt. Wil je jouw boodschap ook in het donker delen ga dan voor een Citylight poster. Het papier waar deze posters op gedrukt worden is speciaal gemaakt om in lichtbakken te hangen. Het zorgt voor een egale lichtverdeling, zodat de kleurweergave overal precies gelijk is. Heb je meerdere producten nodig? Laat je adviseren door onze deskundige medewerkers. Rogier maakt voor een offerte op maat. Wil je de verschillende materialen eerst zien voordat je bestelt, dat kan ook. Vraag de gratis samplebox aan en maak kennis met de verschillende materialen.

Contact

Drukhetnu
Joan Muyskenweg 114
1114 AN Amsterdam
(0)85 - 2731249
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0 producten

0,00

0,00 incl. BTW