• Gratis verzending
  • 24 uurs levering
  • Persoonlijk advies
Drukhetnu.nl 8.7 / 10

1024 reviews

Je bent hier:

Hekwerkbanner

Hekwerkbanners komen bij Drukhetnu in de vorm van bouwhekbanners en dranghekbanners.

Wil je sponsoren de ruimte geven zich te presenteren op je evenement? Laat hekwerkbanners drukken bij Drukhetnu. Je kunt er ook handig informatie op kwijt die op dat punt in bijvoorbeeld een route van belang is. Bestel een dubbelzijdig doek wanneer de print aan beide zijden zichtbaar moet zijn. Een dubbelzijdige banner wordt namelijk om het dranghek heen gevouwen.

Bij Drukhetnu kunnen wij jouw ontwerp al binnen een dag drukken en bij jou afleveren. Heb je meerdere hekwerkbanners nodig? Vraag een offerte bij ons op voor een passend advies.

Hekwerkbanner bestellen

Hekwerkbanners bedrukken kan goedkoop en gemakkelijk bij Drukhetnu. Heb je het ontwerp al af, scroll dan meteen naar beneden om de scherpe prijzen te bekijken. Heb je nog twijfels, check dan de aanleverspecificaties. Heb je hulp nodig bij het vormgeven, dan staat onze studie voor jouw klaar. Neem contact op met een van onze medewerkers om je te voorzien van de juiste ontwerpen!

Heb je andere vragen of wil je meer informatie. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Je kan naar Sonny vragen via de volgende kanalen:

Contact

Drukhetnu
Joan Muyskenweg 114
1114 AN Amsterdam
(0)85 - 2731249
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0 producten

0,00

0,00 incl. BTW