• Gratis verzending
  • 24 uurs levering
  • Persoonlijk advies
Drukhetnu.nl 8.7 / 10

1024 reviews
                                   Bekijk ons drukwerk!

Je bent hier:

Openingstijden feestdagen

De feestdagen zijn vooral gezellig, maar kunnen vervelend worden als jij op jouw pakketje zit te wachten. Wees er daarom op tijd bij met het plaatsen van jouw bestelling, wanneer mogelijk voor de feestdagen, dan weet je tenminste zeker dat je het op tijd hebt. De feestdagen zijn vooral gezellig, maar kunnen vervelend worden als jij op jouw pakketje zit te wachten. Wees er daarom op tijd bij met het plaatsen van jouw bestelling, wanneer mogelijk voor de feestdagen, dan weet je tenminste zeker dat je het op tijd hebt.

Openingstijden:

  • Maandag 24 december 08:30 - 12:00 uur
  • Dinsdag 25 december gesloten
  • Woensdag 26 december gesloten
  • Maandag 31 december 08:30 - 12:00 uur
  • Dinsdag 1 januari gesloten

Besteltijden:

Houd rekening dat wanneer jij voor een feestdag besteld, de order pas verwerkt wordt op de eerstvolgende werkdag. Bij Drukhetnu worden de 24ste en de 31ste van december niet als werkdag gezien. Wel kunt u op deze dagen uw bestelling plaatsen binnen de bovengenoemde openingstijden.

Levertijden:

Wij kunnen samen met onze leverpartners de levertijden tijdens de feestdagen niet garanderen. De gebruikelijke levertijden zijn in de periode van de feestdagen niet van toepassing. Houd rekening met vertraging van de levertijden, bestel daarom ruim van te voren.

Kijk voor de reguliere levertijden op de volgende pagina.

Heeft u een spoedklus of een ander bijzonderheid mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Sonny: (0)85 - 2731249. Excuses alvast voor het ongemak.

Contact

Drukhetnu
Joan Muyskenweg 114
1114 AN Amsterdam
(0)85 - 2731249
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0 producten

0,00

0,00 incl. BTW