• Gratis verzending
  • 24 uurs levering
  • Persoonlijk advies
Drukhetnu.nl 8.7 / 10

1024 reviews
                                   Bekijk ons drukwerk!

Je bent hier:

Over Drukhetnu.nl

Drukhetnu.nl staat voor online digitaal en offset drukwerk met supersnelle levertijden, uitstekende service en scherpe prijzen. Tevreden klanten, daar doen we het voor. Met de best mogelijke service bedienen wij onze klanten vanuit het oosten van het land. Onze medewerkers met een passie voor drukwerk staan elke dag weer voor je klaar om de best mogelijke drukwerk ervaring te creëren. Drukhetnu is onderdeel van de Ipskamp groep B.V.

We hebben dan ook onze productie in eigen beheer, zodat we kwaliteit, levertijd en prijs kunnen garanderen. Efficiënt, maar persoonlijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en laat je verbazen door de mogelijkheden die Drukhetnu.nl biedt.

Contactgegevens Ons team Vacatures

Eigen productie

Drukhetnu.nl produceert grootendeels in eigen huis. We hebben de beschikking over 4 'HP Indigo' digitale drukpersen en verschillende ‘vijfkleuren’ 'Komori persen' (midden- en grootformaat) die verspreid zijn door heel Nederland. Daarom kunnen wij;

  • Constante en betrouwbare kwaliteit van ons drukwerk garanderen
  • Snelle levertijden hanteren
  • Voldoen aan speciale wensen en eisen
  • Inspringen op nieuwe ontwikkelingen
  • Scherpe prijzen hanteren
Website door

Veilig & betrouwbaar

Veilig winkelen, dat werkt wel zo prettig. Wij zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk en daarom kun je bij Drukhetnu.nl veilig en betrouwbaar online winkelen.

FSC Gecertificeerd

We zijn daarnaast FSC gecertificeerd (FSC N002126). Concreet betekent dit dat we papiersoorten en andere materialen gebruiken waarbij verantwoord bosbeheer gegarandeerd is.

FSC Gecertificeerd

Contact

Drukhetnu
Joan Muyskenweg 114
1114 AN Amsterdam
(0)85 - 2731249
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0 producten

0,00

0,00 incl. BTW