• Gratis verzending
  • 24 uurs levering
  • Persoonlijk advies
Drukhetnu.nl 8.7 / 10

1024 reviews
                                   Bekijk ons drukwerk!

Je bent hier:

Promotioneel

Promotioneel drukwerk is onmisbaar in elk bedrijf. Denk hierbij niet alleen aan drukwerk op papier maar ook aan paraplu's en pennen.

Flyers, folders, posters en brochures

Bij promotioneel drukwerk denkt iedereen aan folders, flyers, posters, geniete brochures of wire-o brochures. Maar denk ook eens aan kalenders of pennen. Met deze items kun je er voor zorgen dat (potentiële) klanten het hele jaar door geconfronteerd worden met je bedrijfsnaam.

Promotioneel

Paraplu's en pennen

Onze pennen worden bedrukt of gegraveerd, net wat jij kiest. Verkrijgbaar in 5 verschillende ontwerpen, blauw- of zwartschrijvend. Voor elk doeleinde is er een geschikte pen: een luxe pen als item bij een luxer geschenk of een eco pen als MVO in jouw bedrijf een belangrijk onderwerp is.
Met de paraplu's van Drukhetnu wordt je nooit meer nat. Er zijn 6 verschillende soorten paraplu's verkrijgbaar. In één of twee hippe kleuren, in een automatische of luxe uitvoering of in een opvouwbare variant. Deze past makkelijk in de tas. Alle paraplu's zijn voorzien van klittenbandsluiting en worden gemaakt van polyester of nylon.

Onze bureaukalenders worden standaard afgewerkt met een driehoekssteun en een wire-o. Ook onze hangkalenders worden afgewerkt met een wire-o, voorzien van een ophanghaakje.

Liever een kleine attentie sturen? Een kaart voor een verjaardag is ook heel geschikt!

Heb je vragen over het drukken van promotioneel drukwerk of staat het product dat je wilt niet in onze webshop? Neem contact met ons op, we adviseren je graag.

Contact

Drukhetnu
Joan Muyskenweg 114
1114 AN Amsterdam
(0)85 - 2731249
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0 producten

0,00

0,00 incl. BTW