Je flyers bestellen, snel en eenvoudig in slechts vier stappen.

Voordat je aan de slag gaat met jouw flyers bestellen is het handig om het doel te bepalen. Zo is een flyer gericht op sales heel anders dan een flyer gericht op Top of Mind zijn bij jouw doelgroep. Nadat je dit bepaald hebt kun je in vier stappen jouw gekozen flyers bestellen.

Tip: Lees eerst de flyer ontwerp tips van Drukbedrijf.nl. 

Formaat van je flyer.

Bepaal aan de hand van het doel van de flyer je gewenste grootte. Je kunt  kiezen uit alle formaten flyers die je wilt bestellen. En staat je formaat er niet bij? Dan kun je hier een offerte aanvragen. De meeste flyers worden besteld op het formaat A6 en A5. Wil je iets speciaals? Stel hier dan je formaat ook op af.

Bedrukking van je flyers.

Flyers drukken we altijd in full color. Ga je flyers bestellen, houdt er dan rekening mee dat de aangeleverde kleuren de juiste kleursoort zijn. Kies ervoor om de flyer op te maken in CYMK (niet RGB). Mocht je deze aanleveren in RGB dan kan het zijn dat er een kleurafwijking ontstaat. Kijk hiervoor bij de werktekeningen van flyers.

Je kunt er voor kiezen om je flyers te bestellen met slechts bedrukking aan één zijde (4/0). Als je een grote oplage flyers bestelt, dan drukken we gratis beide zijdes (4/4). In kleine oplages is het goedkoper om slechts één zijde te bedrukken.

Materiaalsoort van je flyers.

Onder de standaard soorten vallen de MC materiaalsoorten. Daarbij zijn de glanzende versies het goedkoopst. De overige versies geven je flyer meteen een luxere uitstraling.  Zwaardere materiaalsoorten worden dan ook vaak als luxe informatieflyer besteld.  Wil je nog meer informatie over materiaalsoort voor het bestellen van je flyers? Kijk dan links op de pagina bij materiaalsoorten voor flyers.

Afwerking van je flyers.

Je kunt je flyers bestellen met verschillende afwerkingen. Dit is niet altijd nodig.  Een extra afwerking van je flyer geeft de flyer een mooiere en luxere uitstraling.  Bestel je flyers bijvoorbeeld met een glans- of matlaminaat voor extra stevigheid. Uv-lak geeft je flyer een extra mooi glans. Voor meer informatie over de afwerkingen van de flyers kijk je bij afwerkingen van flyers.

Wanneer je bij alle stappen een selectie hebt gemaakt, dan krijg je de prijslijst te zien.
Je kunt nu je flyers bestellen door te klikken op de prijs die correspondeert met het aantal en de levertijd. Laat vervolgens je gegevens en je te drukken bestand(en) achter.

We gaan direct met je bestelling aan de slag. We controleren je aangeleverde bestand gratis op een aantal punten. Als je bestand in orde is, gaat die naar de productie. Zo niet, dan nemen we uiteraard contact met je op.

Zoek je een ander product? Klik dan hier om terug te gaan naar home.

Werktekeningen voor je flyers

Snel en eenvoudig beginnen met het ontwerp van je flyers

Wil je flyers gaan ontwerpen en binnenkort bestellen? Dan kan je hier de werktekeningen en templates van de meest bestelde flyers downloaden.
Wanneer je de richtlijnen van de werktekeningen gebruikt, worden je flyers altijd goed aangeleverd om te worden afgedrukt.

A6 flyers

Eindformaat: 148 x 105 mm
Aan te leveren formaat: 152 x 109 mm
Veiligheidsmarge: 4 mm van de rand (van het eindformaat)

A5 flyers

Eindformaat: 210 x 148 mm
Aan te leveren formaat: 214 x 152 mm
Veiligheidsmarge: 4 mm van de rand (van het eindformaat)

A4 flyers

Eindformaat: 297 x 210 mm
Aan te leveren formaat: 301 x 214 mm
Veiligheidsmarge: 4 mm van de rand (van het eindformaat)

Voor alle overige templates kijk je bovenaan deze pagina bij de werkbestanden.

Toch geen werktekening nodig? Klik dan hier om terug te gaan naar de homepage.