• Gratis verzending
  • 24 uurs levering
  • Persoonlijk advies
Drukhetnu.nl 8.7 / 10

1024 reviews
                                   Bekijk ons drukwerk!

Je bent hier:

Zakelijk drukwerk

Zakelijk en huisstijl drukwerk is één van de belangrijkste groepen drukwerk. Dit drukwerk moet er perfect uitzien: het is onderdeel van het visitekaartje van je bedrijf. Het drukwerk moet uitstralen waar een bedrijf voor staat.

Huisstijl

Briefpapier, enveloppen en visitekaartjes vormen de basis voor een pakket huisstijldrukwerk. Ons digitale drukwerk wordt altijd gedrukt in full color: Uit de 4 basiskleuren cyaan, magenta, geel en zwart worden de kleuren in het drukwerk opgebouwd.

Zakelijk & Huisstijl

Het is ook mogelijk om voor PMS kleuren te kiezen. Deze kleuren hebben allemaal een unieke code, waardoor je bij elke drukker hetzelfde resultaat krijgt. Het is dan wel belangrijk dat je het materiaal niet wijzigt. Houd er wel rekening mee dat deze kleuren alleen gebruikt kunnen worden bij offset drukwerk.

Papiersoorten en formaten
Bij het bestellen van briefpapier kiest men vaak voor het formaat A4, gedrukt op 90 grams bankpost. Ook enveloppen worden vaak gedrukt op 90 grams bankpost, in de formaten EA4 of EA5. Wil je de standaard papiersoort voor visitekaarten, kies dan voor 350 grams bankpost. Dit is een mooie en stevige papiersoort.

MVO
Bijna al onze papiersoorten hebben het FSC keurmerk. Daardoor weten we dat het papier afkomstig is uit bossen waar op een verantwoorde manier wordt gekapt. Wil je een papiersoort waar ook geen bleekmiddelen in gebruikt zijn en die volledig gerecycled is? Kies dan voor Biotop.

Plano Indigo drukvellen
Heb je zelf apparatuur om het huisstijl drukwerk te rillen, te snijden of te boren? Bestel dan plano drukvellen. Je krijgt de Indigo drukvellen geleverd in een stevige A3 doos, zodat je de afwerking zelf kunt verzorgen.

Heb je vragen over ons zakelijk en huisstijl drukwerk, het meest geschikte materiaal of over kleurgebruik? Neem gerust contact met ons op, we helpen graag.

Contact

Drukhetnu
Joan Muyskenweg 114
1114 AN Amsterdam
(0)85 - 2731249
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0 producten

0,00

0,00 incl. BTW